Sjalar för vintermys

Hitta härliga och varma sjalar för vintern och julmys. Så här precis innan jul och nyår är det ett perfekt tillfälle att piffa till garderoben med en ny varm sjal. För vintern kan du hitta en mängd sköna och vackra sjalar av kashmir från Sveriges ledande återförsäljare av kashmirprodukter, Pashminawear. Hitta din nya sjal idag.

Lyxig present och julklapp

En sjal av kashmir är en underbar present att ge bort i julklapp. Kashmirsjalen är både vacker och funktionell där det lätta materialet håller dig varm även i de kallaste kvällarna. 

Perfekt för vintriga kvällar

Kashmirsjalar passar perfekt för mysiga höstkvällar. Av mjuk och lätt kashmir, håller sjalarna dig varm om dagarna och kvällarna. Tack vare att de är lätta kan du enkelt få plats med dem i väskan och bära med dig hela tiden.

Sjalar som passar till allt

En kashmirsjal passar till alla typer av kläder och är ett måste i basgarderoben. Tack vare den höga kvaliteten på materialet håller dessa plagg i många år. Det är alltså en väl värd investering. Välj gärna en sjal i någon av basfärgerna vitt, beige, grått, marin, eller svart, för att vara säker på att stilen håller livet ut.

Välj bland ett stort antal modeller och mönster

Visste du att PashminaWear har allt från kypertbindning, 2-trådigt kypert och diamantkypert, till tuskaftbindningrutor och ränderjacquard? Även silke i mönstret pashmina melange, paisley, och olika typer av print finns. Dessutom finns halsdukarna i flera varianter, såsom tubsjalar, halsvärmare, och små sjalar. De har även sjalar i andra material såsom siden, ull, och jak.

Stort utbud av kashmirprodukter

Hos PashminaWear kan du hitta alla typer av kashmirvaror. De är specialiserade på lyxiga accesoarer handgjorda av kashmir. De har sjalar, sjalar, mössor, vantar, poncho, tröjor, plädar, samt kläder speciellt anpassade för sommar och vår. Spana in deras utbud för att hitta något för dig. De har kläder för både män och kvinnor. Med respekt för hantverkartraditioner importerar de direkt från de bästa leverantörerna, med nära kontakt med sina producenter.

Ett av världens mest exklusiva material

Kashmir som ibland även stavas kaschmir och cashmere på engelska, är underullsfibrer från tamgetter som lever i mycket kallt klimat. Namnet kommer av regionen Kashmir, som ligger i norra Indien. Ullen är mycket mjuk och lätt. Du kan bära kashmir i klädesplagg som pullovrar, kappor, kostymer och sjalar. Kashmir är ett mycket exklusivt material som håller länge.

Hög kvalitet till ett bra pris

Tack vare deras nära kontakt med producenter försäkrar de dig om att hela processen, från val av råvara till spinning, vävning och färgning, fokuserar på att leverera en slutprodukt av enastående kvalitet. Därmed kan de garantera dig 100 % för de varor de säljer.

Eftersom kvaliteten på äkta kashmir måste kännas med händerna, erbjuder PashminaWear fri frakt till dig på alla varor oavsett priset. Om produkten inte lever upp till dina förväntningar kan du returnera den utan kostnad. Därmed garanterar de att du blir nöjd med ditt köp.