iphone 8 tillbehör

iPhone 8 Tillbehör

Jag har precis köpt en ny iPhone och det är nämligen inte vilken iPhone som helst utan en sprillans ny iPhone 8! Den är otroligt fin och stilfull och nådde alla mina förväntningar jag hade på den. Skärpan är väldigt skarp, det är nästan så att man vill se film på denna istället för att se på TV. Den har en väldigt elegant stil, det känns nästan som om man lever i framtiden. Batteriet håller mycket bättre än min förra iPhone gjorde och processorn är blixtsnabb. Jag kan växla mellan appar på nolltid. Det är underbart! Men ja, jag har ju faktiskt lagt en mängd tusenlappar på denna smartphone så jag måste ta hand om den väl. Min förra iPhone höll faktiskt väldigt länge, vilket var riktigt bra. Jag skötte om den väldigt bra med ordentliga iPhone tillbehör, så jag tänkte försöka göra detsamma med min nya 8.a.

Skärmskydd och skal

Det absolut viktigaste är att köpa ett skärmskydd, det förstärker glaset något enormt och hindrar att skärmen får rister eller blir krossad och det har man inte lust att betala för. Skärmskydd för iPhone 8 och även andra iPhones går att hitta väldigt billigt på Billiga iPhone 8 Tillbehör där det även finns ett hav av andra bra tillbehör för mobiler. Det andra jag tänk att köpa till min iPhone är ett skal. Skalet skyddar det som skärmskyddet inte täcker, det blir som ett hölje runt om mobilen. Det är oftast väldigt bra om man tappar mobilen då det skyddar mot hårda slag och dämpar slaget mot iPhone. Det finns väldigt många olika skal på marknaden, men vad ni är väljer för skal så välj ett mobilskal som täcker kanterna på iPhone.

iphone 8 tillbehör,

Andra iPhone tillbehör

Jag har även tänkt att köpa lite fler tillbehör för att komplettera min iPhone. Bland annat en extra laddar för iPhone 8. Främst för jag är van att ha laddare lite överallt så man inte behöver flytta på laddaren hela tiden men även för att jag är behov av en laddare med extra lång sladd. Jag har också tänkt att köpa en ny dockningsstation till bilen där jag kan plugga i min iPhone för att enkelt kunna använda navigationssystemet som min iPhone 8 erbjuder.

Alla dessa tillbehör kan jag verkligen rekommendera till alla som har en smartphone, speciellt om det är en av de nya och väldigt dyra. Jag lovar att du kommer tjäna på det i längden eftersom de flesta smartphones (i alla fall iPhone) är väldigt ömtåliga och dessa tillbehör jag har nämnt idag finns för en väldigt billig peng. Det finns många andra praktiska och bra tillbehör som kan underlätta och förbättra användandet av din iPhone.