clarins

Clarins hudvård – Jag testar fyra produkter från Clarins –  läppstift, handkräm, dagkräm och ögonkräm

Hej kära läsare, idag ska jag testa produkter från Clarins – en serie av hudvård som jag varit nyfiken på sedan länge. Läs texten nedan för min recension av Clarins ögonkräm, läppstift, handkräm och ögonkräm.

Test av Clarins Ögonkräm Eye Contour Balm

Denna ögonkrämen sägs minimera fina linjer samtidigt som den ska öka fastheten i huden kring ögonen. Jag var först lite skeptisk eftersom priset är ganska högt från den lilla förpackningen på 20 ml. Däremot känns Clarins ögonkräm Eye Contour Balm dryg och du använder heller inte så mycket ögonkräm kring ögonen. Denna ögonkräm från Clarins kan användas både morgon och kväll. Jag applicerade ögonkrämen på morgonen och kändes genast att det gav mig en piggare look, samtidigt som jag kände mig återfuktad. Ögonkrämen torkar snabbt in i huden utan att kännas klibbig.

Test av Clarins Läppstift Instant Light Lip Comfort Oil

Jag fick äran att testa Clarins läppstift Instant Light Lip Comfort Oil. Detta en en läppolja med subtil färg som har en konsistens som påminner om gel. Jag har aldrig tidigare provat ett läppstift från Clarins, men under vinterns torra månader så är detta läppstiftet perfekt. Genom växtoljor från jojoba, hasselnöt och mirabelle-plommon ger detta läppstift läpparna näring och skydd, samtidigt som du får en vacker glans. Jag tyckte särskilt om detta läppstift eftersom det inte lämnade mina läppar klibbiga och behöver heller inte appliceras så ofta.

Test av Clarins Handkräm Hand & Nail Treatment Cream

Clarins Hand & Nail Treatment Cream är en av de bästa handkrämerna jag har testat. Då handkrämen torkar snabbt in i huden samtidigt som den stärker naglarna, blev handkrämen snabbt en favorit. Dessutom passar förpackningen på 100 ml perfekt i handväskan eller på resan. Efter cirka en veckas användning av denna handkräm, så upplevde jag att mina händer var mjukare och hade färre sprickor. Full poäng!

Test av Clarins Dagkräm

Till sist vill jag berätta om Clarins dagkräm. Jag har testat ansiktskrämen Clarins Extra-Firming Day, utvecklad för alla hudtyper. Här är jag inte helt övertygad, eftersom jag behöver en dagkräm utvecklad för torr hud. Eftersom dagkrämen innehåller hyaluronsyra är den fuktgivande och dagkrämens citrontimjan bidrar till att huden upplevs som fastare. Dagkrämen finns även som nattkräm.

Som sammanfattning är jag mycket positivt till hudvård från Clarins. Jag älskar faktumen att de använder många naturliga ingredienser. Min favorit från produkterna från Clarins är helt klart handkrämen Hand & Nail Treatment Cream. Handkrämen lämnar händerna mjuka och naglarna motståndskraftiga. Kommentera gärna på mitt inlägg om ni vill se fler test och recensioner som denna! Kramkram