ungdomsresa

Ungdomsresa i sommarlovet

Jag och mina vänner har många tankar om att åka på en ungdomsresa. Vi har inte varit på så många ungdomsresor men vi har hört väldigt mycket gott om dem. Vi planerar att åka under sommarlovet när vi ändå har massa tid att spendera på fest, party och andra roliga saker. Man måste ju trots allt skapa lite härliga minnen innan man blir allt för gammal, haha.
Det är jag och tre klasskompisar som har lite planer om detta. Vi har letat en del efter festställen utomlands och hittat ganska många intressanta resmål som vi tycker passar oss bra. Vi har tittat mycket på Magaluf som har otroligt många barer och nattklubbar. Speciellt har Magaluf den stora och kända klubben BCM där många kända DJs spelar. De har även den populära baren Grabbarna Grus Beach Club som är väldigt populär och passar oss perfekt. Vi har även kollat på Ayia Napa där många av våra vänner har varit flera somrar i rad och de älskar det verkligen. Även där blir nätterna ett fest paradis med oändligt med barer och nattklubbar. Den sista destinationen som verkar intressant är Sunny Beach i Bulgarien. Det verkar som en väldigt häftig plats med mycket party och fest. Vi har inga bekanta som varit där och det verkar inte vara lika populärt i Sverige som andra destinationer som Magaluf och Ayia Napa. Men Sunny Beach ska vara en fantastisk festresa så det är något vi definitivt funderar på.

Fest och Party

Som sagt så vill vi ju på en ungdomsresa men det ska inte vara vilket ungdomsresa som helst utan det ska vara en resa med mycket fest och party. Vi vill dricka mycket alkohol och dansa varje natt. Vi vill även delta på olika fest events som vi hört mycket om. Bland annat vill vi åka på partybåt. Det ska vara bland det bästa på festresor. Sedan vill vi även uppleva ett skumparty som brukar arrangeras på många klubbar och barer.

ungdomsresa

Boka ungdomsresor

Sommaren börjar närma sig och vi vill snart bestämma oss så att vi kan boka resan. Vi vill ju på festresa! Vi har gjort lite research på nätet och hitta många bra researrangörer. En arrangör som sticker ut lite extra är Uptours som har fokus på festresor och ungdomsresor så det passar oss perfekt. De har även många olika paket som gör det enklare för oss. De har även alla de tre resmålen vi har i tankarna. Jag tror att vi kommer boka våra ungdomsresa på Ungdomsresa så nu gäller det bara att bestämma var vi vill festa och uppleva party.

Jag har tänkt att snacka ihop mig med mina vänner nu i veckan så vi kan boka och äntligen börja längta till resan. Det kommer bli den bästa sommaren någonsin och många härliga minnen kommer att skapas och aldrig glömmas! Jag rekommenderar er där ute att göra något liknande i sommar. Det kommer bli så kul!